Skip navigation.

BosnaFolk

SERVIS mapa  Upiši se

Srijeda, 24. Oktobar 2018 00:55   | Dosadašnji prilozi: 89
79.Napisao je Elmir
Napiši komentar Napiši e-mail Tuzla | četvrtak, 26. Mart 2009 08:13
Zahvaljujemo se vlasniku ove stranice na ovakvoj ideji, jer smatram da nas ima dosta koji se radom u Kulturno umjetničkim društvima bavimo očuvanjem kulturne baštine BiH i želimo da što više saznamo o našim običajima, sačuvamo ih i prenesemo na naše potomke.
Ovo je idealna ideja za to!

S poštovanjem,

KUD "ŠEHER" PASCI-TUZLA
78.Napisao je Bakir Hajic
Napiši komentar Napiši e-mail http://www.hajic.dk | Nedjelja, 22. Mart 2009 16:44
Bez komentara ja znam tko je
vlasnik stranice i duzno postovanje.
Svaka cast.
Pozdrav od supruginog brata i njegove familije.
77.Napisao je Amila
Napiši komentar Napiši e-mail france | Petak, 6. Mart 2009 17:20
pozdrav svim Bosancima sirom svijeta
odusevljena sam sa ovom stranicom i jako volim sevdalinke jel mi moze neko pomoci da nadjem pijesmu DJULSA imam tekst a neznam melodiju
jako mi se svidja ta pijesma a prvi put sam je procitala bas tu kod vas nastavita tako super ste
76.Napisao je Sandra
Napiši komentar Napiši e-mail Sombor | četvrtak, 29. Januar 2009 17:27
Stvarno ste super i baš mi se sviđa Vaša stranica, samo nastavite tako. Pozdrav iz Sombora od Vogošćanke
75.Napisao je ahmedin
Napiši komentar zenica | četvrtak, 15. Januar 2009 16:25
Prije svega pozdravljam vas. Ovo sto imate zaista vrijedi.Ja igram folklor 10god.u zenickom drustvu ANSAMBL BOSNIAFOLK.Volio bi da se javite da ostvarimo kontakt a mozda i saradnju.FOLKLOR I PJESMA SEVDALINKA JE NESTO PRELIJEPO i ne moze se opisat nego samo osjetit.Vasa stranica mi je puno pomogla u mom skolovanju za koreografa trebao mi je tekst pjesmeˇPODJI KOLOˇ.ZELIM VAM PUNO SRECE I USPJEHA
74.Napisao je Meša Brničanin
Napiši komentar | četvrtak, 8. Januar 2009 21:09
Upucujem rijeci zahvalnosti vlasniku sajta koji me je udostojio svojim odgovorom i s kojim sam uspostavio prijateljski kontakt.
73.Napisao je gost
Napiši komentar Posjeti web stranicu  | četvrtak, 8. Januar 2009 10:22
Pozdrav svima!odlicne stranice, posetite i nasu http://www.forumpricaonica.com
72.Napisao je Meša Brničanin
Napiši komentar Napiši e-mail Prijepolje | Nedjelja, 4. Januar 2009 16:44
Poštovani prijatelji,
zadovoljstvo mi je što sam "zalutao"na ovu stranu. Imam 57 g i cio život sam posvjetio kulturi i umjetnosti i očuvanju kulturne baštine bez obzira čija je a iskreno u posljednjih skoro 20 na pronalaženju i čuvanju običaja i tradicije Bošnjaka u Sandžaku... Ne bih o tome, već bih želio i da vi meni pomognete a i ja vama kroz saradnju. Naime, uskoro ću otvoriti svoj sajt koji će se baviti naukom kulturom i umjetnišću. Sajt će pratiti radio internet pa mi je potrebna muzika , izvorna narodna pjesma i sevdalinka kao i instrumentali pjesama koje sam primjetio da imate. Ako treba da se plati da snimim sa vašeg sajta recite. O meni pročitajte, ukucajte moje ime. >Hvala unaprijed a redakciji želim da ova stranica bude sto posjećenija a možda bi mogli nešto u tom domenu i sarađivati. Ja nemam iskustva sa ovim novim tehnologijama i komunikacijama ali imam mladih drugara pa će mi pomoci. Oprostite što zauzeh prostor. Ovakve stranice su odmor za dušu. Vašim članovima i posjetiocima želim svako dobro.
71.Napisao je Zdenka i Mirko
Napiši komentar Napiši e-mail Maribor | četvrtak, 9. Oktobar 2008 12:13
Drago nam je što smo slučajno naletjeli na ovu stranicu, tražeći tekstove i note bosanskih sevdalinki. Prekrasna zbirka, odličan dizajn, vidi se, da je uloženo pregršt ljubavi, truda i nostalgije.
Sve najbolje,
Zdenka i Mirko
70.Napisao je Ivica
Napiši komentar Napiši e-mail | Utorak, 23. Septembar 2008 00:50
Ne volim nigde da vidim stvari posmatrane samo iz jednog ugla, ali sam vec navikao da na nasim prostorima jedna ista stvar uvek ima po vise verzija, a ni trunke truda da ih objedini. Ako zanemarim to, a ovo nije prvi, niti ce biti poslednji sajt gde cu tako nesto morati zanemariti, sajt je fenomenalno odradjen, sve cestitke i pohvale za jedan ovakav skup narodnog blaga, i prava je steta sto se vise ovakvih sajtova ne nalazi na internetu.
Sve najbolje.

Ova knjiga gostiju je otvorena u septembru 2005. Stara knjiga sa blizu 300 upisa se može naci na adresi http://36795.iboox.com.

  proslaProšla strana   Slijedeca stranaiduca


Vrh stranice